Cairn Adventures Veluwezoom trail & walk

Geplaatst op

Het aankomende weekend vindt de 12e editie van de Veluwezoom trail plaats.

De Veluwezoomtrail is de eerste georganiseerde (Ultra) trailrun van Nederland. In één van de mooiste gebieden van ons land, de Veluwezoom. Op 20 juni 2010 organiseerde Jan Strijker, grondlegger van het evenement, de eerste editie met toen, 81 deelnemers op één afstand, namelijk 53 kilometer Ultra Trail. Cairn Adventures heeft het evenement in 2017 overgenomen en met respect en naar waarden van Jan Strijker voortgezet en laten groeien tot een heus Festival verdeeld over twee dagen. (vergelijkbaar met onze Salomon Vuurtorentrail op Ameland) Klik hier voor meer informatie.

Fotografie Veluwe zal op de zaterdag verslaglegging doen van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *