Foto’s bestellen Veluwezoom trail & walk

Geplaatst op

Hieronder kunt u de foto’s van de Veluwezoom trail & walk bestellen.

De Veluwezoomtrail is de eerste georganiseerde (Ultra) trailrun van Nederland. In één van de mooiste gebieden van ons land, de Veluwezoom. Op 20 juni 2010 organiseerde Jan Strijker, grondlegger van het evenement, de eerste editie met toen, 81 deelnemers op één afstand, namelijk 53 kilometer Ultra Trail. Cairn Adventures heeft het evenement in 2017 overgenomen en met respect en naar waarden van Jan Strijker voortgezet en laten groeien tot een heus Festival verdeeld over twee dagen. (vergelijkbaar met onze Salomon Vuurtorentrail op Ameland) Klik hier voor meer informatie.

Inmiddels staan de foto’s van de zaterdag bij Oypo. Deze kunt u hier bestellen. Mocht u iets aangepast willen zien stuur dan een mail naar fotografieveluwe@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *