Marathon Paardenspektakel

Geplaatst op

Update: de fotowinkel wordt een dezer dagen aangevuld.

Vandaag was de spetterende marathon met zeven hindernissen. Vele mensen waren op de been om de menners door het opspattende water te zien gaan. Het weer was best goed te noemen, met af en toe een plensbui.

De Para menners kwamen aan bod, alsmede de VIP klasse. Daarna kwamen de twee-en vierspannen aan bod. Het was een mooie en spannende strijd. Bij de tweespannen staat de Hongaar Martin Hölle bovenaan met 120.17, tweede staat de Duitser Dennis Schneiders met 133.28, derde staat Kristof Osztertag met 134.27.

Bij de vierspannen staat de Australiër Boyd Exell bovenaan met een puntenaantal van 130.59. Tweede staat Bram Chardon met 149.61. Als derde staat de Belg Glenn Geerts met 150.55.

Bij de Para menners staat de Amerikaanse Tracey Bowman met 126.01 bovenaan, tweede staat de Nederlandse Francisca den Elzen met 130.16, derde de Nederlandse Ingmar Veneman met 135.67. In de VIP klasse staat Katie Whaley bovenaan met 132.79. Voor meer recente uitslagen en dag 4 kijk hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *